top of page
Search

Kaip sveikatos priežiūros įstaigos gali skaitmenizuoti dokumentus be papildomos integracijos?

Nuo viešojo sektoriaus iki privačių klinikų, COVID-19 pandemija skaudžiai paveikė daugelį sveikatos priežiūros įstaigų. Tam, kad sektorius galėtų geriau atsilaikyti šiuo sudėtingu laikotarpiu, būtina pasirūpinti tinkamais įstaigų procesų valdymo būdais ir sąlygomis.

Vienas iš esminių pokyčių siekiant verslo atsparumo yra perėjimas nuo tradicinių verslo valdymo procedūrų prie skaitmenizuotų operacijų, atsisakant popieriaus. Vis daugiau įstaigų pasuka būtent šiuo keliu ir ne be priežasties.

Skaitmenizuotas dokumentų valdymas ir archyvavimas sumažina augantį archyvavimo vietos poreikį, padeda laikytis sanitarinių rekomendacijų bei leidžia gydytojams ir personalo darbuotojams koncentruotis į pacientus, sumažinant administracinių darbų apkrovas.

Šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindinius skaitmeninio dokumentų valdymo ir archyvavimo privalumus sveikatos priežiūros įmonėms ir kaip jūs galite pagerinti įstaigos procedūras jau dabar.

Kas yra skaitmeninis dokumentų archyvas?

Skaitmeninis arba elektroninis archyvas, tai virtuali dokumentų saugykla, kurioje galite kaupti ir apsaugoti pacientų duomenis. Kitaip nei fizinėje archyvavimo vietoje, e-archyve galite saugoti neribotą kiekį dokumentų ir duomenų.

Virtuali saugykla yra itin aktuali sveikatos priežiūros įstaigoms, kadangi daugelis klinikų susiduria su viena panašia problema - nuolatos augantis fizinis dokumentų archyvas. Kuo daugiau popierinių dokumentų prikaupiama, tuo daugiau saugojimo vietos reikia.


Tačiau ne visos sveikatos priežiūros įstaigos gali sau leisti praplėsti archyvą. Labiausiai nukenčia mažos klinikos, kurios vietoj besiplečiančio archyvo galėtų panaudoti papildomą vietą naujoms palatoms ar įrangai.

Jei ir jūs svarstote kaip galėtumėte sumažinti iššvaistomos vietos, Sign on Tab turi sprendimą. Mes siūlome elektroninį dokumentų archyvą ir rankinį parašą skaitmeninėje aplinkoje. Šie funkcionalumai pagreitina administracines procedūras, pacientų priėmimą, suteikia verslo pranašumą ir svarbiausia - pašalina poreikį papildomoms archyvavimo patalpoms.

Kodėl sveikatos priežiūros įstaigoms svarbu įdiegti skaitmeninius įrankius?

Tinkami skaitmeniniai įrankiai gali pagerinti ir pagreitinti pacientų aptarnavimą ir suteikti rinkos pranašumą. Žemiau pateikiame kelias priežastis, kodėl verta išbandyti Sign on Tab:

  • Jūs neturite laiko užsiimti popierizmu: informacijos rašymas ranka, pacientų pildomos formos ir sutikimai, popierinių ligos istorijų pildymas ir saugojimas fiziniame archyve.

  • Jūsų personalas yra užverstas administracinėmis užduotimis. Darbuotojai po kiekvieno paciento turi pildyti formas ir sveikatos istorijos knygas. Taip pat personalas yra atsakingas už duomenų saugumą ir archyvo valdymą.

  • Jūsų pacientai nebeturi kantrybės pildyti visų formų ir dokumentų.

  • Ranka užrašytos informacijos kokybė žema, duomenys yra sunkiai įskaitomi, juose daug klaidų.

Jei bent keli iš šių punktų skamba pažįstamai, tuomet jums turime sprendimo būdą.

Sign on Tab skaitmeninio sprendimo privalumai sveikatos priežiūros įstaigoms

Print to Tab skaitmeninis spausdinimas

Print to Tab, tai virtualaus spausdinimo funkcionalumas, palengvinantis informacijos perdavimo procesą. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai užpildyti norimą atspausdinti informaciją turimoje sveikatos priežiūros valdymo sistemoje. Vietoj spausdinimo popieriumi, virtualus spausdintuvas informaciją automatiškai atspausdina planšetės ar pritaikyto įrenginio ekrane.

Tuomet pacientas gali pabaigti pildyti duomenis, pasirašyti dokumentą rankiniu parašu skaitmeninėje aplinkoje. Užbaigus procesą, dokumentas išsaugomas elektroniniame archyve.

Greita integracija API sąsajos pagalba

Nors daugelis mūsų klientų mėgaujasi skaitmeninėmis procedūromis be papildomos integracijos, kai kurios įstaigos integracijos pagalba gali gauti daugiau privalumų. Mes siūlome greitą ir paprastą integraciją su jūsų sveikatos priežiūros valdymo sistemomis per API sąsają.

Tai itin paprastas procesas, kurio metu sujungiamos dvi sistemos, tad padvigubėja ir privalumai. Keli sistemų pavyzdžiai su kuriomis darome integraciją: Dental4windows, Cliniccards. Jei naudojate nepaminėtą programą, mes peržvelgsime jūsų galimybes ir kartu be jokio vargo pasiruošime integracijai.



Dokumentų šablonai

Kodėl turėtumėte švaistyti brangų laiką, kurdami naujus dokumentus, kuomet galite rinktis iš jau paruoštų šablonų? Mūsų siūlomi šablonai pagreitina darbą, jums tereikia išsirinkti jums tinkamiausią dizainą ir formos tipą.

Taip pat galite rinktis šablonus su jūsų įstaigos prekės ženklu bei informacija pritaikyta būtent jūsų pacientams. Jei norite pakeisti šablonus, mes tai padarysime už jus. Mūsų dizainerių ir programuotojų komandos pasirūpins jūsų įstaigos įvaizdį atspindinčiais šablonais. Kai tik atnaujinsime dokumentų dizainą, visos jūsų klinikos ir padaliniai automatiškai galės pradėti naudotis naujais šablonais.

Daugiau dėmesio duomenų apsaugai

Skaitmeniniai dokumentai daugelyje sričių pralenkia popierių. Jums nereikia švaistyti laiko pildant tą pačią informaciją kelis kartus. Galite greitai užpildyti formas, pasirašyti, išsaugoti ir rasti dokumentus vos kelių mygtukų paspaudimu. Taip pat galite pridėti visus reikiamus sutikimus, tam, kad pacientai nuo pat pradžių susipažintų su jūsų įstaigos sąlygomis.

Kitaip nei popierius, skaitmenizuoti dokumentai nėra pažeidžiami vandens ar temperatūros pokyčių. Be to, siekdami užtikrinti kibernetinę saugą, mes nuolatos atnaujiname sistemą ir naudojame duomenų privatumo apsaugos procedūras.

Kaip Sign on Tab pagerina jūsų pacientų patirtį?

Mes pasirūpiname, kad ne tik jūs, bet ir jūsų pacientai gautų kuo daugiau skaitmeninio archyvo privalumų.

Greitesnės procedūros

Šiais laikais vis daugiau žmonių renkasi sveikatą patikėti privačioms klinikoms. Tačiau šiuo atveju pacientams gali tekti lankytis keliose įstaigose dėl skirtingų negalavimų. Tai apkrauna pacientą nuolatiniu informacijos pildymu, sutikimų davimu ir kitais biurokratiniais procesais.


Niekas atėjęs į gydytojo kabinetą nenori didžiąją laiko dalį praleisti pildydamas dokumentus. Bet Sign on Tab tuo pasirūpino. Su mūsų sprendimu, pacientai gali duoti informacijos perkėlimo sutikimą ir automatiškai pasidalinti duomenimis tarp klinikų. Pacientai taip pat gali užpildyti informaciją skaitmeniniu būdu ir pasirašyti rankiniu parašu skaitmeninėje aplinkoje.

Mes dar labiau supaprastinome šią procedūrą, tad prie pildomų dokumentų galite pridėti pasirinkimų sąrašą ar dinaminių laukų. Dinaminiai laukai leidžia pridėti daugiau informacijos, jei paciento pasirinkimas reikalauja papildomų detalių. Taip pacientams nebereikia pildyti informacijos, nesusijusios su jų gydymu.

Skaitmeninės kopijos

Kai pacientas pasirašo registracijos kortelę ar kitą dokumentą Sign on Tab sistemoje, jūs galite iškart išsiųsti dokumentų kopijas į paciento elektroninį paštą.

Skaitmeninė sistema, tai paprastas sprendimas, kuriam tereikia vieną kartą užpildyti informaciją, pasirašyti ir išsiųsti kopiją į kliento el. paštą. Taip pacientas gali bet kada atidaryti dokumentus ir juos apsaugoti nuo išorinės žalos.



Daugiau apsaugos privatiems duomenims

Kalbant apie skaitmenizuotų sistemų pranašumus prieš fizinį archyvą, svarbu paminėti du aspektus. Pirma, tai fiziniai faktoriai kaip karštis, drėgmė ir kita aplinkos žala, kuri laikui bėgant gali pažeisti popierinius dokumentus. Tačiau skaitmeninis archyvas negali būti pažeistas aplinkos veiksnių.

Antra - e-archyvui naudojamos antivirusinės ir kibernetinės apsaugos sistemos. Nors daugelis yra girdėjęs apie augančius kibernetinius pavojus, kibernetinė sauga taip pat kasdien tobulėja ir yra stiprinama. Mes naudojame tik naujausias duomenų apsaugos ir privatumo procedūras, siekdami suteikti aukščiausią saugumo garantą.

Norėdami užtikrinti išskirtinę duomenų saugą galite aktyvuoti dviejų faktorių autentikaciją. Taip tik patvirtinti vartotojai turėtų prieigą prie dokumentų. Taip pat galite naudotis skirtingomis prieigos teisėmis, taip suteikdami skirtingą prieigą pagal darbuotojų pareigas. Taip jūsų pacientai gali nebesijaudinti dėl duomenų saugumo ir mėgautis privalumais.

Sign on Tab skaitmeninis pasirašymo sprendimas ir e-archyvas

Mes suprantame greitų ir efektyvių procesų svarbą sveiktos priežiūros įstaigoms. Mes taip pat tikime, jog skaitmenizacija gali būti jūsų raktas į geresnį ir labiau patenkinantį klientų aptarnavimą.

Tad apibendrinus, Sign on Tab padeda:

  • Pagreitinti kasdienes administracines procedūras;

  • Atsisakyti fizinio archyvo;

  • Sutaupyti laiko pasitelkiant optimizuotus dokumentų valdymo procesus;

  • Apsaugoti duomenis;

  • Pasirūpinti šablonų kūrimu ir distribucija;

  • Pasitikti modernizaciją be jokių integracijų.

Skaitmenizuokite dokumentus ir pasirašymo procesą su Sign on Tab. Sužinokite daugiau apie mūsų pasiūlymą sveikatos priežiūros įstaigoms.



233 views0 comments
bottom of page